Over ons

Onze missie is om jouw te stimuleren tot je hoogste potentieel

De School van Verlichting is een intiatief van Nuria Steeman (voormalig In Licht & Kracht) Het bied een ruim perspectief aan lesmodules die allemaal gebaseerd zijn op haar eigen spirituele ervaring in haar leven.

Door haar ervaring met een dubbel tweelingziel/duaalzielproces en daarmee zeer diepgaande transformatie gecombineerd met haar healing ervaring en kennis en het werk met hoge spirituele gidsen is deze opleiding mogelijk gemaakt. Meer over haar proces en blog en meer dingen die zij doet vindt je op www.school-voor-verlichting.nl

Daarnaast bestaat de School uit een team van tevens tweelingziel experts/lichtwerkers en brengers die via dit platform hun kennis uitdragen en ook ondersteunen bij het healingproces van iedereen die healing en opleiding volgt via de School. Naast mensen die zijn en worden opgeleid, zijn er ook een aantal die al verder waren en meedingen in dit samenwerkingsverband.

Samen vormen zij een hecht team vanuit healing en opleiding die zij hebben genoten via Nuria, allen hebben zij een zeer diep en intens transformatie proces doorstaan en bezitten naast hun gebruikelijke spirituele gaven ook de ervaring met dergelijke diepe processen om iedereen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en helpen. Wie niet door Nuria zijn opgeleid, hebben zelf al de nodige opleiding ondervonden in hun leven via andere wegen.

Deze mensen kun je vinden bij de pagina Ons Team.

Verder is De School voor Verlichting een platform wat mogelijkheden bied voor wie hier gehele opleiding en healing heeft genoten om tevens ook in de School als ‘Spiritueel leraar’ en/of de eigen praktijk te kunnen participeren in de eigen specialisaties. Wij geloven niet in concurrentie, niet in wurgcontracten of verdienmodellen, dat is niet meer van deze tijd. Daarom is iedereen die werkt in dit gezamenlijke project volledig vrij, zonder betalingen voor de naam of andere 3D bullshit. Samen vormen we een geheel aan activiteiten waarin iedereen doet waar hij/zij het beste in is. Je vindt hier trainingen, cursussen, workshops, online en offline en indoor en outdoor.

Wij geloven in vrijheid en ons gezamenlijk plan en dat iedereen in dit platform zijn eigen plek en eigen missie kan vervullen. Wij mogen hierin een voorbeeld zijn en iedereen die met ons meeloopt geniet dezelfde ervaring in de opleiding en de healing.

Wij hopen dat je hier vindt wat je nodig hebt en voor vragen over de mogelijkheden, kijk gerust op de website rond en ontdek wat er mogelijk is.

NOTE: Website is nog in aanbouw, als ook de organisatie. Naar verwachting duurt dit totale traject tot voorjaar van 2022.

Nu kan je al wel via de website twee korte effectieve cursussen volgen; Huisreiniging en Uitdrijving op jezelf

 

Liefdevolle groet,

Nuria Rosa & Het Team