Leraar versus leerling

School voor Verlichting
  | 
22 augustus 2021

De weg naar deze school is een proces van mij persoonlijk, me losmakende uit wat mijn eigen toxische energie was en daarin leer ik zelf een nieuwe manier van helen en onderzoek opnieuw de vele wegen in hoe een resultaat te bereiken. Ik zoek naar healingmethode die eenvoudig zijn en onderzoek wat het mij geleerde nog kan dienen, wat wel en wat niet.

Mijn persoonlijke zoektocht is het pad naar deze “school”. Mijn eigen inzicht in wat succes is, wat ik echt met mijn leven wil is de weg naar deze school. De weg die ik vindt in het bedrijfsmatige voor mij ideale plaatje, is de weg tot deze school.

Alle informatie en inzichten die nu tot me komen, zijn de weg tot deze school. De lessen die ik nu al geef aan de mensen die mijn werk gaan overnemen, is de weg naar deze school. Elk boek wat ik lees, alles wat ik nu besluit tot me te nemen, is de weg tot deze school. Feitelijk is het het resultaat, van veel nieuw herziene informatie. Het eindresultaat of eigenlijk de weg tot mijn einddoel, een groots plan waarvan ik nu elke stap wel ongeveer ken.

Op dit moment ben ik me vooral aan het bezinnen, elke bezinning begeleidt me weer naar dat wat het wordt. Ik heb veel steun aan Maria Henkes (zie op mijn website www.inlichtenkracht.nl) en aan de boeken van Christina von Dreien. Ze herinneren zich aan mijn kern, mijn ware zelf, ook de dingen die ik het liefste zou ontlopen.

Mijn kern, daar vanuit wordt dit alles opgebouwd en het kan niet bestaan zonder dat ik zelf weet wie ik ben en waar ik sta.Ik zie alle boeken die ik lees als leiding op deze tocht, ik ben een leerling van het hogere, een leerling van naar waar mijn spirits mij leiden.

Ik die voorheen in een handomdraai een bedrijfsplan in elkaar ramde, kan dat nu niet meer. Dit keer draait het om flow, dit keer draait het om wat mij wordt aangeboden, een totaal andere manier van ondernemen.Vroeger dacht ik altijd eerst aan de marketing, nu denk ik alleen maar aan hoe dit eruit moet zien, wetende dat het vanzelf bij de juiste mensen terecht komt, net als altijd.

Ik heb een tijd terug bijvoorbeeld gezegd dat ik geen gratis advies meer geef, maar wat ik gratis doe, zoals informatie via mijn blog, antwoorden op berichten in groepen, mailtjes die ik beantwoord, doe ik onvoorwaardelijk. Natuurlijk kan ik niet alles gratis doen, maar een uitgangspunt van deze organisatie zal ook zeker zijn om mensen en allicht ook dieren te helpen waarvoor feitelijk geen geld is.

We leggen ons feitelijk toe tot degene die het niet zo makkelijk hebben. Vele services zullen dienen, niet alleen maar de online lessen of healing. Maar stapsgewijs zal dit alles ontstaan, ik bedenk, de spirits regelen, zo werkt dit.Ik kan me niet langer veroorloven, en vele niet, om niet nederig dingen te laten ‘toe vallen’. Je kunt erom vragen, je krijgt wat nodig is. Praktisch beredeneren is ook nodig, maar spirit weet wat eerst nodig is om het volgende te bereiken.

Mijn zielconnecties dragen ook informatie hierin in ze, allemaal. Samen doen we dit, dat is een feit. Ieder neemt zijn eigen rol in en de rest ontstaat.De mensen die hier komen dragen ook allemaal een stukje in zich voor dit plan, samen doen we dit.Ik hoef alleen maar de eerste stap te zetten, ik leer en leg me toe op een nieuwe manier van leven, leren en werken. En omdat ik de bereidheid heb mij hierop toe te leggen kan ik straks vele van dienst zijn, meer mensen tegelijk dan ooit tevoren zonder dat de kwaliteit verloren gaat! Dat is mijn absoluut streven.

Je begrijpt, je kunt nooit stoppen met leren. Blijf nederig en open staan voor alternatieve wegen, dat is een deel van het nieuwe ondernemen. Het valt je toe, leef in flow en met de stroming mee.Christina von Dreien herinnerd mij, daar ben ik heel dankbaar voor. Maria helpt mij, mijn tweelingziel helpt mij en zelfs mijn soulmate draagt innerlijk bij aan deze groei. Ik kan weten hoe je het bereikt, maar het overbrengen is iets totaal anders. Ik leer nog elke dag, door tot mijn eigen kern te komen, dat is de enige weg. Dat is de weg tot succes, zodat ik vele verder kan leiden.Ik zal altijd een leerling zijn op mijn eigen pad ❤

Artikel uit de categorie:
Geen categorie

0 Reacties op "Leraar versus leerling"

Geef een reactie op dit artikel